Välkommen

Välkommen

Här kommer du kunna följa de två unga haflingerherrarna Nispero och Bisko. Deras uppväxt, utbildning, små och stora äventyr.

För mig – en dagbok över händelser och framsteg.

För dig – underhållning och historier om två lintottars upptåg.

tisdag 12 mars 2013

Resumé

Eftersom det visst blev ett litet uppehåll här på bloggen får det bli en snabbspolning av vad vi har haft för oss.

Småpojkarna - har fått provsmaka på tömkörning vid två tillfällen när jag har haft hästvant besök. Lite läskigt har det varit att ha någon trampandes en bit bakom. Men de har ändå varit duktiga och lyssnar ganska bra på röstkommandon för start och stopp. Tömmarna har än så länge bara varit fästa i grimman, som sitter ovanpå tränset.

Mirra - har hunnit med två hoppträningar till. Första gången blev en privatträning när ponnytjejerna var på sportlovsresor. Att Mirra blev lite rädd föregående gång satt kvar, men efter bara en kort stund tog hon tag bra i hindren själv. Senast red vi mycket lydighetsövningar och Mirra var riktigt duktig med många fina språng.

I typiska lintottska färger, från ELiNs Pannband

I början av året beställde jag ett tjusigt flätat pannband för att skämma bort någon av lintottarna. Det får nog bli någon av pojkarna med mycket lugg, som får bära tjusigheten. Mirra har lite pluttig lugg, så på henne skulle nog det ganska maffiga pannbandet bli för dominant.

Inga kommentarer: