Välkommen

Välkommen

Här kommer du kunna följa de två unga haflingerherrarna Nispero och Bisko. Deras uppväxt, utbildning, små och stora äventyr.

För mig – en dagbok över händelser och framsteg.

För dig – underhållning och historier om två lintottars upptåg.

söndag 25 mars 2012

Tadaa!

Som jag lovade har det hänt stora saker i det lintottska stallet. Får jag lov att presentera helgens stora händelse ... (fanfar: tatatataaaa) Mirra!

Jag ger er, the Mirra tour!

Mirra framifrån

Mirra från sidan

Mirra bakifrån

Vem är då denna Mirra, kanske någon undrar?

I rakt nedstigande led släkt med mitt hjärtegryn Marquesa. Mirra är alltså barnbarn till Quesa.

Hälsar på mormor.

Har efter ett par misslyckade försök att få Quesa dräktigt (2003 och 2004) insett, med stor sorg i hjärtat, att det på grund av ålder inte kommer bli några fler avkommor. Quesas två döttrar är inte heller några ungdomar. Letade därför, genom lite detektivarbete, upp den sista delen av Quesas stolinje: två dotterdöttrar.

Mynta skulle finnas i Östergötland och Mirra var exporterad till Norge. Mynta visade sig tyvärr ha fått sluta sitt liv alldeles för tidigt, på grund av skada .

Men nu är hon här, den allra sista, ända från Norge.

3 kommentarer:

Eldfuxen sa...

Åh vad roligt! Och vad hon är lika Quesa!

Sandra sa...

Nämen, så roligt! Vad hon är lik Marquesa och Waquero i blicken! :)

Anonym sa...

Det er godt å se at jenta mi har fått det så fint hos mormor! Jeg skal følge med videre på bloggen og så kommer Maja og jeg og besøker dere til sommeren! :O)
Lykke til med trening og avlsvurdering. Jeg er kjempespent på om Mirra selv blir mamma en gang! Klem fra Tone!!! <3 <3 <3